Trek'N Eat sublimuotas maistas

Kas yra „džiovinimas šalčiu“?

Liofilizavimas yra techninis džiovinimo procesas, kurio metu naudojamos unikalios vandens fizinės savybės. Užšalęs vanduo tiesiogiai iš kietos būsenos virsta dujomis (sublimacija) vakuuminėje kameroje. Liofilizuoti patiekalai gaminami iškart užšaldant maisto produktus, tada džiovinant juos vakuumo kameroje.

Taikant šį metodą, vanduo maisto produktuose netirpsta, bet gali išsiskirti kaip garas. Jiems paruošti reikia tik verdančio vandens. Dėl lengvo svorio, paprasto paruošimo ir sutaupytų degalų liofilizuoti maisto produktai yra alpinistų, žygeivių ir ekspedicijose dalyvaujančių žmonių pasirinkimas.

Šiandien šie maisto produktai greitai tampa visų lauko užsiėmimų dalimi. Svarbiausi privalumai yra šie:·

  • Svorio taupymas·
  • Kuro taupymas verdant·
  • Paprastas paruošimas·
  • Ilgas galiojimo laikas (3 metai)

Filtruoti pagal kainą

Rodoma 1–20 iš 21

(0)